Hej, jag heter Mårten och drar igång MC-utbildning på Skärgårdens trafikskola säsongen 2021. Jag har jobbat som MC-lärare och risk-instruktör i över tio år och skaffat mig erfarenheter och kunskaper som jag gärna vill dela med mig av.
Har du gått och funderat länge på att ta MC-körkort eller fick du just idén, alla är lika välkomna. Jag anpassar mig efter just din nivå och första lektionen är en testlektion och beroende på förkunskaper hinner eleven olika långt. Vill du sedan ha en planering gör vi det.
Fokus på de första lektionerna är att kunna manövrera motorcykeln riktigt bra. Då är vi på Campus-området i Norrtälje. När det funkar börjar vi köra mer trafik i stad och på landsväg och på slutet Trafikverkets provbanor på Gillinge dit du kör själv på motorcykel.
Vi har tre nya motorcyklar för 2021: A (tung) och A2 (begränsad) kör vi Triumph Street Triple S och A1 (lätt) är en Kawasaki Z-125.
All utrustning (hjälmar, byxor, jackor, ryggskydd, stövlar och handskar) är från 2021.
För att övningsköra behöver du ett körkortstillstånd och det ansöker du om på Transportstyrelsen.se
Nu kör vi!!

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.